Casa Pixie - sau acasa la spiridusi si zane

Casa Pixie, caci asa  se numeste casuta noastra, se vrea a fi locul magic de intalnire intre copii si parinti. Un club pentru familie in care toate sunt aranjate in asa fel incat ei sa petreaca timp de calitate impreuna, sa se descopere prin joaca si povesti, cu minimul de conditionari. Cand vii la noi, ne dorim sa fie ca si cum ai merge in vizita la niste prieteni, doar ca acesti prieteni sunt zane si spiridusi care pun tot timpul la cale ceva creativ. La noi, timpul se masoara in ateliere, petreceri tematice, piese de teatru, cautari de comori si imbratisari.

 

Noi, spiridusii Casei Pixie suntem de fapt animatori pentru copii. Timp de mai bine de 10 ani am fost semnatari la distractie pentru cateva mii de petreceri si evenimente pentru copii, asa ca, inevitabil, am ajuns sa-i cunoastem foarte bine. Pentru ca tehnologia si jucariile din ce in ce mai prelucrate patrund in viata lor de la cele mai fragede varste, ei se obisnuiesc sa fie stimulati de lucrul de-a gata, sa nu mai aiba rabdare si sa se plictiseasca usor de lucrurile simple.

 

Manati de nevoia unui loc magic de evadare din agitatia societatii moderne, in care copiii sa se joace de-adevaratelea si sa le fie incurajate creativitatea si imaginatia, in 15 martie 2015 am deschis Casa Pixie, un spatiu in continua transformare unde prind viata toate ideile care, zicem noi, ofera o alternativa de abordare a relatiei copil-parinte. Aceasta casa despre care iti vorbim este genul de loc in care se sta in general pe pernute, se asculta muzica din povesti si in care ne jucam frumos.

Casa Pixie- Lumea vazuta prin aripi de zana

Aici veti gasi mereu lucruri de facut si descoperit impreuna. Aveti la dispozitie:

 

  • Salonul Magic care poarta acest nume pentru ca deseori se transforma in diferite locuri din povesti, pentru ca are un dulap fermecat in care te poti deghiza in cine vrei tu si chiar o scena pe care sa-ti exersezi talentele.

  • Shh-Room-ul, o camera vesel pictata, plina cu jucarii pe cat se poate din materiale naturale si potrivite mai multor varste, carti cu povesti minunate si chiar un calut pe nume "Codrut".

  • Camera Secreta in care nici un om mare nu a reusit sa ajunga vreodata.

  • Gradina de Vara, o oaza de relaxare cu hamace, groapa de nisip si mult verde, care functioneaza cat timp Zana Vremii bune tine cu noi.

  • Salonul Oamenilor Mari unde parintii servesc gustari si licori delicioase si in care se pot delecta cu una din cartile din biblioteca Pixie.

  • Salonul Micilor Mancaciosi in care credem ca va puteti imagina ce se intampla.

 

 

Unknown Track - Unknown Artist
00:00 / 00:00

familia Pixie

Tzuka

Iubeste pisicile si ciocolata, e perfectionista si meticuloasa. Nu prea se lasa vazuta, dar fara ea Casa Pixie ar fi o harababura. Are ca hobby-uri calatoria, fotografia si prajituritul, iar din cand in cand, alaturi de sora ei intr-ale cusutului, face hainute fermecate pentru copii in atelierul din mansarda pe nume Fairies'Touch.

Ana

Sau cea mai copilaroasa zana de prin Casa Pixie, ea transforma cu mare naturalete orice obiect neinsemnat intr-o opera de arta, iar daca nu ne credeti, nu va ramane de facut decat sa veniti la atelierele noastre pentru a va convinge. Nu stim nici noi daca e datorita zambetului si bucuriei cu care face lucrurile sau a prafului magic pe care il tine mereu in buzunar, dar copiii pleaca mereu vrajiti.

Soso

El este "Action Man' -ul din Casa Pixie, cel care face lucrurile sa se intample. Il venereaza pe David Bowie, crede ca are sange albastru, si deseori se joaca de-a piratul. Piratul Soso.