top of page
5.png

Povestea casei

ghinde.png
sticluță.png

Casa Pixie, căci așa  se numește căsuța noastră, este locul magic de întâlnire între copii și imaginație. Un club al prieteniei în care toate sunt aranjate în așa fel încât ei să petreacă timp de calitate împreună, să se descopere prin joacă și povești, cu minimul de condiționări. La noi, timpul se măsoară în ateliere, petreceri tematice, căutări de comori și îmbrățisări.

 

Noi, spiridușii casei, suntem, de fapt, animatori pentru copii.

Timp de mai bine de 10 ani am fost semnatari la distracție pentru câteva mii de petreceri si evenimente pentru copii, asa că, inevitabil, am ajuns să-i cunoaștem foarte bine și să ne dorim să le împlinim dorințele și mai mult. 

 

Mânati de nevoia unui loc magic, de evadare, în care copiii sa se joace de-adevaratelea și să le fie încurajate creativitatea și imaginația, în 15 martie 2015 am deschis Casa Pixie, un spațiu în continuă transformare unde prind viată toate ideile noastre spiridușești. Multe s-au schimbat de atunci și se vor mai schimba, dar noi nu ne vom potoli dragul de a fi ambasadori ai copilăriei. 

watercolor-illustration-old-european-hou
Untitled design (4).png

familia Pixie

1(1).png
1(1).png
276966491_1044301629494925_6976141456657116295_n_edited.jpg

Tzuka

Iubește pisicile și ciocolata, e perfecționista și meticuloasă. Nu prea se lasă văzută, dar fără ea Casa Pixie ar fi o harababură. Are ca hobby-uri călătoria, fotografia și prăjituritul, iar, din când în când, alături de sora ei într-ale cusutului, face hăinuțe fermecate pentru copii în atelierul din mansardă pe nume Fairies'Touch.

Ana

Sau cea mai copilăroasă zână de prin Casa Pixie, ea transformă cu mare naturalețe orice obiect neînsemnat într-o operă de artă, iar, dacă nu ne credeți, nu vă rămâne de făcut decât să faceți cunoștință cu atelierele noastre pentru a vă convinge.

Adrian

El este "Action Man' -ul din Casa Pixie, cel care face lucrurile să se întâmple. Îl venerează pe David Bowie, crede că are sânge albastru și deseori se joacă de-a piratul. Piratul Soso.

21.png
bottom of page