ESCAPE ROOM la Casa Pixie

o aventură magică pentru copii și părinți

Te-ai întrebat vreodată de ce oamenii și-au pierdut abilitățile de a comunica cu lumea magiei? Se spune că legăturile noastre cu lumea spiridușilor erau foarte trainice pe vremuri, însă ceva s-a întâmplat și ființele de basm și-au pierdut încrederea în noi. Au închis porțile spre tărâmul lor plin de armonie.

Însă o portiță magică a fost descoperită de curând la Casa Pixie! Ascunsă într-o cămăruță pe care nu ai fi băgat-o în seamă, o vamă plină de mister redă speranța unei legături reînnoite între lumesc și nepământesc. Singura problemă: această vamă are nevoie de omuleți ce cred în magie și mister pentru a o debloca!

 

Cum faci sa ajungi în Vama Pixie? 


Îți poți programa o oră de joacă completând acest formular, trimițându-ne un e-mail (casapixie@gmail.com), sau pe pagina noastră de Facebook.

 

...sau ne poți suna - spiridușii ne-au încredințat o linie telefonică secretă, unde le poți da de veste că vrei să-i vizitezi (0743 895 570).

 

Participanții pot avea între 6 și 99 de ani și pot fi în număr de minim 3, maxim 5. Pentru fiecare grup, este nevoie de cel puțin un adult. Toate normele de igienă și siguranță sunt respectate cu strictețe.


Dacă dorești, putem rezerva întreaga curte pentru tine și familia ta timp de 2 ore, ca să fiți doar voi și secretele spiridușilor :)

Dacă micuților tăi le place să își pună inteligența la bătaie, să se folosească de logică și gândire neconvențională, să-și testeze spiritul de observație și agilitatea, atunci Vama Pixie e locul în care întreaga familie poate să-i însoțească într-o aventură cu scop nobil!

 

  • Facebook Social Icon

ii cu ochii pe noi!

S.C. Lumea Pixie SRL, CUI: 34251228 casapixie@gmail.com

0743.89.55.70 sau 0733.93.67.40

Str. Aurel Vlaicu Nr. 93, Bucharest, Romania

© 2016 by CASA PIXIE