top of page

Pentru adulti cu suflet de copil

Cand te plictisesti sa fii om mare poti sa vii la noi; aici, nimeni nu se va uita ciudat la tine daca probezi o pereche de aripi de zana sau o palarie de pirat, daca joci neobosit leapsa cu un licurici sau daca citesti absorbit " Alice in Tara Minunilor".

Te poti relaxa in Salonul Oamenilor Mari unde avem si carti mai realiste adresate celor care lucreaza cu ei insisi, poti iesi pe terasa sau in gradina Pixie in care te va conduce parfumul teiului inflorit pe timp de vara.

 

In meniul Pixie vei vedea ca bauturile tale preferate, cafeaua, limonada sau ceaiul au fost si ele atinse de magie, iar daca ai pofta de ceva dulce intreaba un spiridus ce bunatati are prin camara.

 

In casuta noastra imbratisam linistea ca sa nu speriem gandurile frumoase si ca sa putem auzi in surdina muzica pe care zanele o aduna din natura cu instrumentele lor fermecate. Iar daca ai petrecut timp frumos in casuta noastra, te asteptam si la unul dintre cursurile sau atelierele noastre sau chiar sa iti serbezi ziua de nastere.

 

E locul in care visam curajos si in care credem, un pic mai mult, ca orice e posibil. Asa ca te invitam sa ne faci o vizita si sa te lasi inspirat!

bottom of page