Joaca de-a actorul

Hai să ne jucăm de-a...actorii !
Hai să învățăm să fim expresivi, amuzanți și să ne folosim emoțiile !
-un curs practic și distractiv care combină jocuri și exerciții de mișcare, voce, dicție, interpretare, autocunoaștere și socializare.
ATENȚIE ! Acest curs nu își propune să formeze actori.

Copiii adoră să se exprime. Atunci când n-o fac, este fie pentru că se simt stânjeniți, fie pentru că nu știu cum încă. Actoria, înțeleasă ca exercițiul de a-ți imagina că ești altcineva, altundeva, altcândva și de-a lăsa să se observe asta cât mai bine prin felul tău de-a te purta și de-a vorbi, are calitatea de-a îndepărta celui care-o practică teama față de public și de a-i dărui, în schimb, ușurința de a-și exprima trăirile aici și acum. Cum așa ? Pentru că e mai ușor să fii altcineva; nu ai responsabilitatea alegerilor lui și rămâne doar plăcerea de A FI.
La acest curs însă noi nu ne propunem să facem din copii actori și tocmai de aceea nu l-am numit “actorie”, ci “joaca de-a actorul”. Actoria te pregătește pentru scenă, "joaca de-a actorul" te ajută să fii un individ carismatic, dezinvolt, care-și folosește expresivitatea chipului, care nu se sperie de propriile gesturi și care se va face înțeles fără efort. La ce pot folosi toate acestea ? Cam la orice : să fii colegul care poate spune o poveste sau o glumă, prietenul care te poate face să râzi sau acela care poate schimba tuturor starea de spirit.

Cursurile se vor desfășura săptămânal sub forma unor exerciții libere și distractive.
Durata unei ședinte este de 60 minute.
Există mai multe modalități de plată:
- 40 Lei/ședință;
- 120 Lei pentru 4 ședințe în decurs de 4 săptămâni;
- 150 Lei pentru 4 ședințe în decurs de 6 săptămâni.

Cursul va avea loc în fiecare luni la Casa Pixie (strada Aurel Vlaicu nr. 93, în apropierea stadionului Dinamo), astfel:
- grupa 4-6 ani în intervalul 17.30-18.30;
- grupa 7-10 ani în intervalul 18.45-19.45.

Primul modul din 2020 va începe pe 27 ianuarie.

Înscrieri : 0743 895 570 sau printr-un e-mail pe casapixie@gmail.com în care să specificați numele și vârsta copilului. Atenție ! Înscrierea în prealabil este necesară - nu vă putem garanta participarea în cazul copiilor care nu au fost înscriși.

Vă așteptăm cu entuziasm !

  • Facebook Social Icon

ii cu ochii pe noi!

S.C. Lumea Pixie SRL, CUI: 34251228 casapixie@gmail.com

0743.89.55.70 sau 0733.93.67.40

Str. Aurel Vlaicu Nr. 93, Bucharest, Romania

© 2016 by CASA PIXIE