top of page

Atelierele CASEI PIXIE

✭ cutii cu activități construite să stimuleze imaginația și creativitatea copiilor folosind materiale naturale;

✭  cutii de poveste de care copiii se pot bucura și acasă, suflate cu dragostea spiridușilor pentru lucrurile simple, dar atât de magice !

Familia de spiridusi

Această cutie-atelier conține 4 pioni de lemn de mărimi diferite (7 cm, 4.5 cm, 3 cm si 2 cm), instrumentele și materialele necesare decorării lor și o cărticică hazlie de instrucțiuni. Odată confecționați, spiridușii sunt rezistenți la joacă, iar cutia de atelier se transformă într-o căsuță pentru ei.

 

Acest atelier este gata de livrat în casele voastre și are un cost de 55 de lei + 15 lei transportul. Comenzile se fac prin mesaj privat.

Usițe Magice

Această cutie-atelier conține o ușită de lemn (la alegere între ușița de zană, de hobit sau de caveler), instrumentele și materialele necesare pentru a o picta, decora și apoi monta pe un perete sau orice suprafață plată care are nevoie de puțină magie, plus o cărticică hazlie de instrucțiuni. Ușițele au mărimea potrivită pentru a putea fi folosite la joacă alături de 🦋 Familia de Spiriduși 🦋.

 

Acest atelier este gata de livrat în casele voastre și are un cost de 55 de lei sau puteți comanda toate cele 3 ușițe la un cost total de 120 Lei. La acest cost se adauga 15 lei transportul. Comenzile se fac prin mesaj privat.

bottom of page